A vállalati kommunikációnak is fel kell készülnie a digitalizációra

Legalább annyira szervezeti és humán kihívás a digitalizáció a vállalatok életében, mint technológiai. Az új generációk megszólításához új eljárásokra van szükség akár a jövő munkavállalóit, akár a jövő fogyasztóit keresik vagy célozzák meg a cégek. A sikerhez nem elég néhány új technológiát megvásárolni, korszerű módszertant elsajátítatni, a szervezeti és vezetési kultúra átalakulására is szükség van, amihez a jelen helyzet, a belső motivációk és értékek őszinte felmérése, és a célok egyértelmű meghatározása lehet a legjobb kiindulópont. 

A Hungarian Business Leaders Fórum Digitális Munkacsoportjában készítünk egy felmérést, amely a digitalizáció humán oldalát hivatott feltérképezni. Azt vizsgáljuk, hogy milyen hatása lehet a szervezetekre, a szervezetek milyen kihívásokkal szembesülnek, és milyen válaszokat tudtak rájuk adni. A nagyvállatok látják, hogy a digitalizáció egy olyan trend, amit nem tudnak elkerülni. Aki nem kezdi el időben, az lemarad és kimarad, nem lesz versenyképes. Azt is látják, hogy olyan tulajdonságok kellenek a digitalizációval kapcsolatos kihívások megoldására, aminek egy részét nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, ám a mai piaci trendeket értő és érző szakemberek hozzák egy csapatba, másik részét viszont a fiatalabb generáció. Ez a változás sokkal összetettebb folyamat, mint egy szoftver bevezetése, komplex feladat. Sok esetben nincsenek meg cégen belül azok a képességek, tudásanyag, ami a digitális átálláshoz szükséges, ezért kell külső segítséget bevonni. 

Kapcsolat:

Amennyiben kérdése, kérése merül fel, kérem keressen az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

YourStory.hu
Dintsér Andrea 
Ügyvezető
info@yourstory.hu
+36 20 331 3531

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy a weboldal tárolja az adatait.

Üzenete elküldve.
Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Küldési hiba!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom