Impresszum

Cégnév: YourStory.hu Kft.

 

Elérhetőségeink:

Székhely: 1193 Budapest, Szövetség utca 22.

Telefonszám: +36 20 331 3531

Központi e-mail cím: info@yourstory.hu

 

Azonosító adataink:

Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Nyilvántartásba vételi szám: Cg. 01 09 350750

Adószám: 27123960243

 

Tárhelyszolgáltatónk:

Cégnév: Tárhely.Eu Kft.

Címe: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.

Cégjegyzékszáma: Cg. 01 09 909968


Rólunk

 

 

"A két legfontosabb testrészünk a szemünk és a lábunk: a szemünkkel meg kell látni a dolgokat, a lábunkat meg arra használni, hogy odamenjünk hozzájuk."
(Döblin: Berlin, Alexanderplatz)

 

Meg kellett tanulnom egy speciális szemüvegen keresztül látni a világot, észrevenni a körülöttem történő dolgokat. Aztán odamenni értük, hozzájuk és megérteni őket.

 

Hogyan érje el üzleti céljait a marketing, a kommunikáció és a tudásmenedzsment eszközeivel?

Hisszük, hogy az üzeneteink akkor érnek igazán célba, akkor van igazán értelmük, ha tudatosan, lelkiismeretesen fogalmazzuk meg és a megfelelő kommunikációs csatornákat használva adjuk át őket. Ha üzeneteink arról szólnak, hogy hogyan tudunk mások szakmai, üzleti életéhez értéket adni, akkor, akik olvassák, vagy hallják őket, ösztönösen vagy szándékosan visszatérnek hozzánk újra és újra, és összekötnek minket azokkal, akiknek hasznára válik a tudásunk és a tapasztalatunk.

A YourStory.hu segíti Önt abban, hogy a fenti kérdéseket megválaszolja, hogy az üzeneteit megfogalmazza, és a megfelelő célcsoportnak a leghatékonyabb kommunikációs csatornákon keresztül el tudja időben juttatni.