Személyes márka, mentorálás, storytelling

 

Storytelling

Az emberek ma előbb döntenek személyiségek, mint termékek vagy szolgáltatások mellett. Ha szeretnénk nyomot hagyni, ezt a képet érdemes fejleszteni. A történetek a személyes-emberi elemeket emelik be az üzleti kommunikációba emelve ezzel a hitelesség amúgy is előkelő helyen álló pozícióját. A storytelling ma már nélkülözhetetlen, ha inspirálni vagy motiválni szeretnénk – akár az előadásainkban, prezentációiban, akár a hétköznapi munkánk során, az operatív menedzsmentben. A történetek megtalálásának, felépítésének és közvetítésének módszerei, eszközei elsajátíthatók.

 

Mentorálás

A mentorálás az a folyamat, amelynek során azzá válhatunk, akik lenni szeretnénk. Az üzleti életben a nagy fejlődési potenciállal rendelkezők számára óriási lehetőségeket nyit meg egy jó, a szakmai és személyes fejlődésben tapasztalt, megbízható mentor – például: szervezeten belüli gyors előmenetel, saját cég indítása, rövid-, közép- és hosszú távú célok pontos kijelölése.


Rólunk

 

 

"A két legfontosabb testrészünk a szemünk és a lábunk: a szemünkkel meg kell látni a dolgokat, a lábunkat meg arra használni, hogy odamenjünk hozzájuk."
(Döblin: Berlin, Alexanderplatz)

 

Meg kellett tanulnom egy speciális szemüvegen keresztül látni a világot, észrevenni a körülöttem történő dolgokat. Aztán odamenni értük, hozzájuk és megérteni őket.

 

Hogyan érje el üzleti céljait a marketing, a kommunikáció és a tudásmenedzsment eszközeivel?

Hisszük, hogy az üzeneteink akkor érnek igazán célba, akkor van igazán értelmük, ha tudatosan, lelkiismeretesen fogalmazzuk meg és a megfelelő kommunikációs csatornákat használva adjuk át őket. Ha üzeneteink arról szólnak, hogy hogyan tudunk mások szakmai, üzleti életéhez értéket adni, akkor, akik olvassák, vagy hallják őket, ösztönösen vagy szándékosan visszatérnek hozzánk újra és újra, és összekötnek minket azokkal, akiknek hasznára válik a tudásunk és a tapasztalatunk.

A YourStory.hu segíti Önt abban, hogy a fenti kérdéseket megválaszolja, hogy az üzeneteit megfogalmazza, és a megfelelő célcsoportnak a leghatékonyabb kommunikációs csatornákon keresztül el tudja időben juttatni.