Rólunk


Hogyan érje el üzleti céljait a marketing, a kommunikáció és a tudásmenedzsment eszközeivel? Mitől más a cége, mint versenytársai a piacon? Miben különbözik egy vezető a többiektől? Legyen szó üzletfejlesztésről, az ismertség fokozásáról, vagy az érdekelti körök elköteleződéséről a márka, főként a hiteles márka nélkülözhetetlen alap mindegyik esetben.

Egy cég vagy egy személy márkájának építésénél, fejlesztésénél vagy hírnevének fenntartásánál a hitelesség, az ismertség és a láthatóság – mind online, mind offline – alapvető fontosságú.

Hisszük, hogy az üzeneteink akkor érnek igazán célba, akkor van igazán értelmük, ha tudatosan, lelkiismeretesen fogalmazzuk meg és a megfelelő kommunikációs csatornákat használva adjuk át őket. Ha üzeneteink arról szólnak, hogy hogyan tudunk mások szakmai, üzleti életéhez értéket adni, akkor, akik olvassák, vagy hallják őket, ösztönösen vagy szándékosan visszatérnek hozzánk újra és újra. És összekötnek minket azokkal, akiknek hasznára válik a tudásunk és a tapasztalatunk.

A YourStory.hu segíti Önt abban, hogy a fenti kérdéseket megválaszolja, hogy az üzeneteit megfogalmazza, és a megfelelő célcsoportnak a leghatékonyabb kommunikációs csatornákon keresztül el tudja időben juttatni.


Kapcsolat:

Amennyiben kérdése, kérése merül fel, kérem keressen az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

YourStory.hu
Dintsér Andrea 
Ügyvezető
info@yourstory.hu
+36 20 331 3531

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy a weboldal tárolja az adatait.

Üzenete elküldve.
Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Küldési hiba!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Bővebben  Elfogadom